WMO aanpassingen

Langer zelfstandig wonen met Melika Meubelmakerij & Interieurbouw!

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning is er om ervoor te zorgen dat iedereen, ongeacht lichamelijke of psychische beperkingen mee kan blijven doen in de maatschappij. Zelfstandig wonen vormt hierbij een belangrijk onderdeel. Soms kunnen eenvoudige of meer uitvoerige werkzaamheden ervoor zorgen dat mensen met een lichamelijke beperking langer zelfstandig in hun eigen woning kunnen blijven wonen.

Kleine of grote aanpassingen

Melika Meubelmakerij  & Interieurbouw heeft zich gespecialiseerd in het verrichten van deze WMO-aanpassingen. Deze variëren van kleinschalig installatiewerk en tegelzetten tot het plaatsen van handbeugels, douchezitjes en wc-brillen met geïntegreerde armlegger. Ook het vervlakken van douchevloeren, het maken van een scootmobiel-stalling of een opritje voor de deur zodat rolstoelen en scootmobiels drempelloos naar binnen kunnen rijden behoren tot reguliere werkzaamheden. Alles om ervoor te zorgen dat de bewoners prettig in hun eigen woning kunnen blijven wonen.

Alles in eigen beheer

We voeren WMO-aanpassingen aan woningen zowel uit in opdracht van gemeentes en woningbouwverenigingen als rechtstreeks voor particulieren. Doordat we het gehele traject in eigen beheer uitvoeren, kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. Daarnaast zien we er op deze manier op toe dat alles in hoogstaande kwaliteit wordt uitgevoerd.

Contact

We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en denken met u mee om samen tot de beste oplossing te komen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@melikameubelmakerij.nl.

Scroll naar boven